Mercedes M-Class Grand Edition - nov terenac

Bez autora
May 10 2010

„Mercedes” je predstavio novi „M-klas grand edišn” (M-Class Grand Edition). Radi se o modelu za 2011. godinu, jedinoj verziji premijum sportsko-terenskih kola. Automobil će se prodavati u devet osnovnih verzija, a njihove odlike su prednji farovi u tamnoj boji, aluminijumski pak tregeri, AMG radijatori... Tu su i devetnaestoinčni točkovi, dok su dvadesetoinčni dvobojni točkovi opcioni. Kupcu se, na zahtev, može isporučiti i „M-klas grand edišn” sa hromirano crnom ili dijamantski belom karoserijom. Cena ovog modela varira od 48.590 evra do 64.590 evra u zavisnosti od modela i dodatnih opcija za koje se kupac odluči. Model „m-klase grand edišn” za 2011. godinu je ekskluzivna varijanta najbolje prodavane premijum serije sportsko-terenskih kola, koja je do sada premašila prodaju od milion vozila. „Mercedes”, koji je deo nemačkog konzorcijuma „Dajmler”, je predstavio i „R-klasu” koja će se prodavati po ceni od 42.100 evra.

Mercedes M-Class Grand Edition - nov terenac„Mercedes” je predstavio novi „M-klas grand edišn” (M-Class Grand Edition). Radi se o modelu za 2011. godinu, jedinoj verziji premijum sportsko-terenskih kola.

Automobil će se prodavati u devet osnovnih verzija, a njihove odlike su prednji farovi u tamnoj boji, aluminijumski pak tregeri, AMG radijatori...

Tu su i devetnaestoinčni točkovi, dok su dvadesetoinčni dvobojni točkovi opcioni. Kupcu se, na zahtev, može isporučiti i „M-klas grand edišn” sa hromirano crnom ili dijamantski belom karoserijom.

Cena ovog modela varira od 48.590 evra do 64.590 evra u zavisnosti od modela i dodatnih opcija za koje se kupac odluči.

Model „m-klase grand edišn” za 2011. godinu je ekskluzivna varijanta najbolje prodavane premijum serije sportsko-terenskih kola, koja je do sada premašila prodaju od milion vozila.

„Mercedes”, koji je deo nemačkog konzorcijuma „Dajmler”, je predstavio i „R-klasu” koja će se prodavati po ceni od 42.100 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik